Logga Konstans

Fotomecka(re)

I ett hus på Folketshusvägen i Vansbro finns en fantastisk butik. När man kommer in genom dörren hos L-Foto möts man av vad som känns som en koncentration av allt som överhuvudtaget har tillverkats i kameraväg de senaste 50 åren. I källaren träffar jag Leif. Han jobbar med reparationer av gamla kameror och har järnkoll på varenda skruv. Han tog en titt på min gamla Nikon 80-200 2,8 som blivit lite trött med sina oljiga bländarlameller. Se även inlägget på den gamla bloggen. Ett mycket vanligt problem med Nikons objektiv och det tog Leif en halvtimme att fixa. Hur många som han kan det finnas i Sverige? Jag säger bara: är ni det minsta intresserad av gamla kameror -gör ett besök hos L-Foto. Sådana entusiaster måste stödjas!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln