Logga Konstans

Årets frisörelev 2010

Blir Malin Lund på Aquaroom i Falun årets frisörelev 2010? Vi kan bara vänta och hoppas. På Facebook pågår just nu en tävling för frisörelever. Jag hade nöjet att plåta tävlingsbilderna i söndags kväll. Mia agerade modell och var verkligt duktig, trots att det var första gången. Vi ser även Linnea lägga den sista putsen på makeupen. Även hon jobbar på Aquaroom -ett kanongäng är det som håller till på den salongen. Tror nog att ni kommer att få se mer från dem inom en snar framtid...

Plåtningen ägde rum i den stängda Falugallerian. Ni ser Clas Ohlsons utgång i bakgrunden. Jag får väl be om ursäkt för att vi utlöste deras inbrottslarm tre gånger och därmed fick stifta bekantskap med en trevlig säkerhetsvakt. :) Använde Nikon 105 mm som porträttobjektiv och några softboxar+hårljus.

Hur det går i tävlingen vet vi inte ännu, men ett dygn efter publicering av bilderna så ligger vi faktiskt på en förstaplats! Men mycket kan hända ännu...

Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln