Logga Konstans

Ljuva 80-tal...

Vilken fin valborgshelg. Av tradition hade vi huset fullt av folk i alla generationer som fick äta och dricka in våren... Sedan var det bara att ta det lugnt och göra det man ville utan förpliktelser hela helgen. Äntligen hade jag tid att börja plocka lite med layoutprogrammet InDesign. Det är inget man lär sig på en dag, om man säger så... Men nu är vi igång i alla fall. Sedan kom äntligen den nya studioblixten D-Lite 4it från Elinchrom. Den har jag väntat på nu i nästan tre månader! Mycket nöjd efter första testerna, på fredag ska den få följa med ut på jobb och visa vad den går för. Dessutom fick jag en ny softbox från Kaffebrus. Det speciella med den är att man fäller upp den precis som ett paraply, trots att den är fyrkantig. Verkar riktigt smidigt att ta med sig ut i fält. Återkommer med skarpa tester!

 

Visst ja, ett litet uppdrag under lördagskvällen var mingelfotografering på en födelsedagsfest med 80-talstema. -Tänk att det finns så mycket grejor kvar i garderoberna från den tiden! Såg vi verkligen ut sådär? Man brukar säga att det var bättre förr. Fan tro´t, men vi som var med var i alla fall betydligt yngre...

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln