Logga Konstans

Matfoto: Tema ostron...

Kollage från kursen

Tillbringar hela helgen på fotografiska akademin i Stockholm, som är en del av det nyöppnade Fotografiska Muséet. Väl värt ett besök för den som är intresserad. Fina utställningar och alltför lätt att göra av med pengar i butiken som innehåller alla typer av fotoböcker man kan tänka sig. Här arrangeras alltså även seminarier och kurser med olika tema. Just nu är det matfotografering som gäller med den rutinerade matfotografen Matilda Lindeblad som lärare. Verkligt utvecklande och inspirerande! Dagens tema har varit ostron. Vi fortsätter i morgon med asiatisk mat. Känns som om man kommer att åka härifrån med massor av idéer och kameran full av bilder att ta hand om!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln