Logga Konstans

Alla dessa duktiga företagare

Alla dessa duktiga företagare som finns överallt, men som allt för få känner till. I onsdags träffade jag en av dem; Heidi Winnberg i Falun. Heidi är möbelsnickare och tillverkar möbler för hand enligt egna eller andras idéer. Här skulle jag ha velat länka till en hemsida med exempel på allt hon kan göra, men tyvärr går det inte. Det finns ännu ingen hemsida, men det ska det snart bli ändring på. Jag hade glädjen att få plåta två av Heidis skapelser; ett soffbord och en byrå.

Det här är långt från massproducerade platta paket. Prislappen är naturligtvis därefter, men det här är möbler man ärver i generationer. Inte kastar bort när trenderna förändras, eller när man flyttar. Det här är möbler som har en historia och en själ redan när man köper dom, och som man inte gör sig av med i första taget. Så räknat till hela livslängden är dom förmodligen billigare än IKEA.


Rent fotografiskt var inte ljussättningen den mest komplicerade. Det gäller att vara uppmärksam på att byråns kanter förblir raka och inte tunnelformiga på grund av objektivens distorsion. Belysningen i byrån krävde lång slutartid och stativ för att komma till sin rätt och inte försvinna i ett alltför starkt studioljus.

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln