Logga Konstans

Branschkollen

Idag landade en trave vykort hemma på köksbordet. Det var resultatet av ett litet uppdrag jag hade för ett par veckor sedan. Branschkollen är en guide för ungdomar i Dalarna som ska välja yrke. Den innehåller inspiration och information om vad det innebär att arbeta inom olika branscher, och vilka kunskaper/egenskaper som krävs.

Uppdraget handlade om att visualisera just detta. Ungdomar, Dalarna, framtid och yrkesval. Ni som besökte Peace&Love-festivalen i förra veckan har kanske redan sett korten? De sprids nu lite varstans, t ex på Arbetsförmedlingar, turistbyråer mm.

 

Rent fotografiskt inga konstigheter; Utomhus i befintligt ljus bakifrån. Radiostyrd extern upplättningsblixt snett framifrån. Bakgrunden har fått lite "Zoom Blur" i Photoshop och vägskälet i glasögonen är pålagt efteråt. Det råkar för övrigt vara en cykelbana alldeles i närheten av vårt hus... 

-Och förresten: Tatueringarna är alldeles äkta. En stolt representant för Dalarna. eller hur?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln