Branschkollen

Idag landade en trave vykort hemma på köksbordet. Det var resultatet av ett litet uppdrag jag hade för ett par veckor sedan. Branschkollen är en guide för ungdomar i Dalarna som ska välja yrke. Den innehåller inspiration och information om vad det innebär att arbeta inom olika branscher, och vilka kunskaper/egenskaper som krävs.

Uppdraget handlade om att visualisera just detta. Ungdomar, Dalarna, framtid och yrkesval. Ni som besökte Peace&Love-festivalen i förra veckan har kanske redan sett korten? De sprids nu lite varstans, t ex på Arbetsförmedlingar, turistbyråer mm.

 

Rent fotografiskt inga konstigheter; Utomhus i befintligt ljus bakifrån. Radiostyrd extern upplättningsblixt snett framifrån. Bakgrunden har fått lite "Zoom Blur" i Photoshop och vägskälet i glasögonen är pålagt efteråt. Det råkar för övrigt vara en cykelbana alldeles i närheten av vårt hus... 

-Och förresten: Tatueringarna är alldeles äkta. En stolt representant för Dalarna. eller hur?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln