Logga Konstans

Fot(o)vandra med Scott Kelby!

På lördag (24 juli) kan den som är intresserad delta i ett världsomspännande event: Scott Kelby Worldwide Photo Walk. Runt 30 000 fotografer på 1100 platser i världen kommer samma dag att träffas för att ta bilder i sin närmiljö. En av platserna är Falun. För den som vill, så kan man delta i pristävlingar med sina bilder, men annars är det helt enkelt ett tillfälle att träffa likasinnade stollar. Vi samlas på Tiskenparkeringen kl 10.45 och håller på så länge vi har lust! Det ryktas även om en avslutning på Dribblers Sportbar efteråt...

 

Scott Kelby är en av världens mest kända författare av instruktions- och inspirationsböcker inom fototeknik. Googla lite på honom så hittar ni massor av tips och idéer!

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln