Logga Konstans

En väska? En ryggsäck? -Nej en Slingshot!

Packad och klar. Lowepro Slingshot 302 AW är ett mellanting mellan ryggsäck och axelväska. Man bär den på ryggen och kan enkelt slänga fram den på magen och komma åt innehållet utan att ta den av sig. Så är i alla fall tanken. Om det fungerar i praktiken kommer att visa sig i morgon. En sak är helt säker; den rymmer massor. Övre facket (som inte är öppnat på bilden) rymmer bara det en hel del. Risken är så att man också tar med sig massor av saker. Och att ryggen tycker att vissa saker var rätt onödiga efter en hel dag. Men det får visa sig...

 

Just det: Man kan hänga på ett stativ också. Det kan säkert vara bra att ha... Och en vattenflaska, och en... osv...osv...

Etiketter: tester

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln