Logga Konstans

D-day!

Senare än förväntat (men tidigare än befarat) har jag nu fått min HTC Desire. Det tog ju bara två månader från beställning. Ända sedan introduktionen i våras tycks HTC haft problem att möta efterfrågan. Nå, slutet av juli är ju i alla fall mycket bättre än september... På något sätt lyckades Dialect i Borlänge pressa fram en lur, trots att de är slut i hela övriga Sverige -Tack för det!

Nu ska jag alltså kunna skrota gamla telefonen och elektroniska kalendern HP iPaq som varit med sedan 2005. Det blir en viss omställning, kan jag säga. Ni får ha överseende med om jag inte klarar övergången helt smärtfritt, missar samtal, stavar fel i SMS och så där... Mobilnumret är i alla fall det gamla vanliga.

Första intrycket är helt klart positivt. Internet, e-post, Facebook; -allt finns där.

 

D=Desire!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln