Logga Konstans

Nya tider!

Nu får man väl säga att det mesta av sommaren har passerat? En av de bättre på många år, vill jag påstå. Känns som om de flesta är tillbaka i normala hjulspår, pigga och utvilade efter semestrarna. Så även jag! Nu är det full fart igen. Möten bokas och uppdragen ramlar in. Se våra fasta tillfällen för foto i Teknikdalen, Borlänge eller boka helt andra tider och platser efter önskemål!

 

Jag får frågan varför bloggen bara handlar om foto, när större delen av verksamheten i Konstans handlar om affärsutveckling? Svaret är förstås sekretess. När vi arbetar med kunders affärsidéer, strategier och utveckling så sker det under strikt sekretess. Även en del av fotouppdragen är sådana att resultaten inte kan visas hur offentligt som helst. Visst skulle man kunna avidentifiera och generalisera en del. Den som hellre skulle se sådana inlägg får väl helt enkelt skicka en kommentar!

Ha det bra och se fram mot en lång härlig höst!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln