Logga Konstans

Tävling: -Vinn en höstsession!

Snart är hösten här med alla fina färger. Sommarkläderna åker in i garderoben och lämnar plats för höstens kollektioner. Därför lägger jag ut en liten enkel tävling; vill du vinna en gratis fotografering i utomhusmiljö? Du kan vara gammal eller ung, kvinna eller man. Reglerna är enkla: Lämna bara en motivering varför du vill bli plåtad. Antingen genom att skicka ett mail eller fylla i kontaktformuläret.

 

Jag räknar med att själva plåtningen kommer att ske en lördag eller söndag som passar vinnaren. Plats: inom rimligt avstånd från Falun/Borlänge. Vinnaren får högupplösta plus webanpassade bilder från plåtningen, och efter medgivande kommer jag att visa ett par vinnarbilder på hemsidan.


Känner du någon annan som skulle vara intresserad? Sprid länken vidare!

Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln