Logga Konstans

Vi vann bara nästan...

...eller vi och vi, förresten... -Jag tog bara bilderna. Malin Lund på AquaRoom i Falun gick till riksfinal i Frisörföretagarnas tävling om "Bästa Frisörelev 2010". Som en av fyra nominerade i Sverige så var det ändå bra gjort! Tävlingen avgjordes på Berns Salonger i Stockholm i fredags. Tycker faktiskt att det var en läcker frisyr som ger helt olika intryck från olika håll; kaxigt modern från höger och klassisk filmstjärna från vänster. Bara att använda rätt sida vid rätt tillfälle, alltså... ;)

Rent fotografiskt inga konstigheter. Bilderna tagna i salongen med portabla blixtar, helvit bakgrund och Nikkkor 105mm tele. Ni har väl sett att AquaRoom söker vardagsmodeller att "göra om" inför ett stort projekt? Kontakta dom om du är intresserad. Jag lovar att det blir spännande!

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln