Logga Konstans

Velodromia

Med kort varsel åkte jag till eventet Velodromia för att plåta föredragshållarna Teo Härén och Elaine Bergqvist. Riktiga inspiratörer båda två. Inspiratören Teo har jag sett tidigare, men Elaine var en ny bekantskap. Hon talade om retorik, och konsten att få folk att lyssna. Mycket intressant, eftersom det ligger i linje med vad vi själva jobbar med i företaget.

Platsen var FaluKuriren Arena. Som vanligt vid den här typen av events var ljuset inte vad man helst drömmer om att jobba i. Svarta kläder på föredragshållarna gör det inte speciellt mycket roligare. Man får göra så gott man kan med scenljuset och vitbalansen. En del tryckbara bilder blev det i alla fall. Levererade bara ett par timmar efter eventet.


Körde i stort sett bara med 24-70/2,8 och ISO 800. Gjorde i stort sett inga mingelbilder den här gången. Min blixt SB-800 bråkade och gav konsekvent underexponerade bilder. Mystiskt. Måste nog göra rent kontakterna och få den kollad. Vill verkligen kunna lita på blixten på framtida jobb. Hur länge håller en blixt, förresten? Är det dags för en SB-900 snart?

 

Annars är nästan alla pågående jobb levererade nu. Sex porträtt senaste veckan. Så nu kan jag åka till Italien på minisemester med gott samvete.


Ciao!

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln