Logga Konstans

Tack Scott Kelby!

Ett paket trillade ner i brevlådan idag. Direkt från USA med fotografen och författaren Scott Kelby som avsändare. En bok på 380 sidor med hemligheterna hur man får ut det lilla extra från Photoshop CS5. Det var min lilla tävlingsvinst från World Wide Photowalk i somras. Har ni läst hans böcker? Väldigt lättfattliga och t om med lite humor. Finns för alla nivåer -från nybörjare till proffs. Klart läsvärda.

Annars har det varit dåligt med uppdateringar ett tag. Tiden vill inte riktigt räcka till. Har haft flera porträttjobb och dessutom tillbringat nästan en vecka i Italien. Kom väl hem med ca 700 bilder, varav runt 150 numera finns i ett bildspel. Bildspel är kul -prova det! Särskilt musiken ger en extra dimension till bilderna. (I det här fallet Eros Ramazotti)

Vad mer att förtälja? Jo, jag har i ett hastigt infall sålt mitt Nikon 50 1,8D. Ett av de skarpaste objektiv man kan få i budgetklassen. Delade känslor -det kanske var förhastat? Nåja, nu blev det plats för nåt annat i kameraryggsäcken istället...

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln