Logga Konstans

Porträttkollage

Sitter och städar lite i datorn bland diverse filer och bilder. Här är några exempel på människor som blivit plåtade senaste tiden. Tänk vad bilder man samlar på sig! -och ändå känns det som om inget duger när man ska lämna in till tävlingar... Nu är det dags för Falu Fotoklubbs egen klubbtävling. Enligt traditionen är det kollektioner som gäller, vilket gör det ännu svårare. 2-5 bilder ska visas i ett sammanhållet tema. Att bara ha en bild man gillar räcker alltså inte i den här tävlingen. Det blir väl som vanligt, att man bestämmer sig sista dagen...

 

För övrigt inte så mycket nytt; kommer eventuellt att få börja utforska chroma-key plåtning framöver. Det innebär att man använder en speciell bakgrund som lätt kan separeras från motivet, vilket gör det enkelt att i efterhand använda motivet med andra bakgrunder. Återkommer garanterat med resultat i så fall!

Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln