Logga Konstans

Väggar!

Just nu är det fullt upp på alla fronter, så det blir lite mindre tid för bloggande. Mycket resor är det under hösten, vilket alltid är trevligt. Dock är det minimalt bagage som gäller, så systemkameran har fått stanna hemma. En trogen följeslagare är därför den lilla Panasonic LX3 som är en riktigt trevlig kompaktkamera. Det står Leica på den, men det är nog lite skryt i överkant. Snarare så att optiken tillverkas på licens av Panasonic. Det finns en exakt likadan kamera som Leica säljer under eget namn. Eller fanns, för nu finns efterföljaren LX5 redan ute. Det går fort i kameravärlden.


Har försökt hitta ett tema för bilderna under dessa resor. Det är bra med tema, det underlättar om man vill göra utställningar eller tävla med kollektioner. Temat är väggar. Varför? -Tja något ska man väl hitta på? Så nu finns det väggar i samlingen från Sverige, Italien, Lettland och Polen. Förhoppningsvis snart även Vitryssland.


Det var allt för idag, see you!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln