Logga Konstans

Blondinbella kom till stan...

I samband med Högskolan Dalarnas arbetsmarknadsdagar hade Coompanion bjudit in Isabella Löwengrip, alias Blondinbella för att inspirera ungdomar till entreprenörskap. Det gjorde hon riktigt bra. Målgruppen var ung och budskapet levererades därefter. Enkelt men med en hel del av entreprenörskapets sanningar:

  • Tro på din idé,
  • strunta i avundsjukan som uppstår när man lyckas,
  • sätt mål och fokusera på rätt saker.

 

Bella delar Sverige i två delar, man älskar eller hatar henne. Man får tycka vad man vill, men det finns definitivt sämre sätt att utnyttja kändisskap och de som kommit för att lyssna (90% tjejer) verkade stärkta i att det faktiskt går att skapa en framtid som företagare. -och att det inte behöver vara något tråkigt!

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln