Logga Konstans

Lite julreklam

Den här bilden kommer att finnas i busskurer och i annonser som reklam inför julhandeln i Ludvika. Med mobil studio i Galleria Engelbrekt en kylig tisdagsförmiddag, plåtades ett axplock av vad butikerna har att erbjuda. Annonsen är färdigställd av den kreativa och proffsiga byrån Landet Reklam, som även sänder web-TV från gallerian flera dagar i veckan inför jul. Roligt med nya grepp i den här branschen! Uppdragsgivare: Unika Ludvika.

När vi ändå hade farten uppe, så blev det några porträttbilder också.

 

I övrigt har fotoveckan innehållit en porträttsession med en familj som behövde julkortsbilder till släkt och vänner. Ett tips till alla barnfotografer: Ha alltid några kasperdockor som man kan trä på fingrarna i kameraväskan. Man kan muntra upp vilket motiv som helst med lite dockteater! Men det är en helt annan historia!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln