Logga Konstans

Alla nya fantastiska företag...

För bara 12 månader sedan fanns inte företaget Makeoverbook Europe AB överhuvudtaget. Jag träffade två entreprenörer med en affärsidé och en brinnande vilja att genomföra den. Under kanske två månader träffades vi och skrev, räknade och planerade i Företagsinkubatorns Business Start. Jag tror inte att de då riktigt förstod vilken kanonidé Makeoverbook egentligen är. Konceptet handlar om att låta frisörer i hela Norden (till att börja med...) inspirera sina kunder till att prova nya stilar och utveckla sina personligheter. Att helt enkelt våga lite mer. Genom att visa hur en skicklig frisör kan göra underverk med helt vanliga människor. Ni kommer snart att se produkterna runt om i hela Sverige, både som böcker och i digital form.

 

På 12 månader gick projektet från idé till prototyp, företagsstart, skarp produktion och lansering. Jag fick äran att ta de första bilderna till protptypen. När vi såg hur de första modellerna blev mer än nöjda med förvandlingen, förstod vi hur rätt hela konceptet är. Faktum är att alla är vinnare; entreprenörerna, frisörerna, frisörernas kunder och de annonsörer som finns med.

Nu väntar massor av jobb för Malin och Lotta med försäljning, mässor och expansion av företaget. Med den drivkraft dom har visat hittills har jag inga tvivel om att dom kommer att lyckas.

 

Att få möta sådana här idéer och människor gör mitt jobb till världens bästa!

Etiketter: företagande

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln