Logga Konstans

Mera mat...

Gjorde ett litet uppdrag för Dahlia Springwater AB, som saluför ett exklusivt mineralvatten i Sverige och Europa. Lars Karlsson, välmeriterad kock från Falun hade anlitats för att komponera en fiskrätt tillredd på, och serverad med detta vatten.

 

Matbilder är ofta en utmaning i att få till en känsla av fräschet. Färger, ljus och skärpa måste ligga rätt för att det inte ska se helt oaptitligt ut. I just dom här bilderna är det snarare renhet än hemtrevlighet som går igenom, tycker jag. En smaksak -och helt beroende på vad bilderna ska användas till.

 

Använde två blixtar med softboxar, en snett bakifrån/uppifrån och en framifrån. Objektiv: Nikon 24-70 på bländare 9.

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln