Logga Konstans

UF regionfinal i Dalarna

Långt mellan uppdateringarna nu, jag vet... Ibland hinner man bara inte med. Ta det som ett tecken på att det är fullt upp, och det är ju alltid bra. Ett antal events har blivit plåtade under vintern/våren. Det kommer bilder, jag lovar! Bland annat från Svenska Skidspelen och Barnens Skidspel, där jag hade ett uppdrag att plåta. Här är ovanför sysn ett kollage från Ung Företagsamhets regionala mässa i Falun. Hade egentligen ett helt annat uppdrag, nämnligen att agera jury för bästa företag. Nu kan man ju inte ge sig ut helt utan kamera, så det blev en del bilder i alla fall. Provade att köra hela dagen helt utan blixt i diverse skiftande lamp- och lysrörsupplysta lokaler. Höga ISO hela tiden, men det funkar rätt bra. Ett bildspel fick det bli också som ligger på kanalen "Studiokonstans" på YouTube. Har inte använt den så mycket, men i mån av tid kan det kanske bli mer framöver.

 

För övrigt undrar vi: När släpper Nikon sina nya modeller? Vi är spända på att se hur den ryktesomsusade D800 kommer att se ut...

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln