Logga Konstans

Våren är här -mässa på Lugnet!

Ett säkert vårtecken: Årets mässa på Lugnet i Falun. Temat är lite brett om man säger så: Hem, villa, fritid, energi, familj, mode och det mesta som berör oss lite till mans (eller kvinns). Hade kameran med för att plåta ByHolst gravid/mammakollektion på en modevisning. Fick jobba med ISO800 mest hela tiden. Där nånstans går gränsen för vad som blir riktigt bra med min Nikon D300. Funkar för web men inte riktigt för tryck.


Annars har veckan även innehållit en modeplåtning tillsammans med Lokal 32 i Borlänge, som har tagit in en smyckeskollektion från Items By Johanna. Riktigt snygga saker, bilder är på gång! Tack till Amanda Astor, som modellade fantastiskt.

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln