Logga Konstans

Nikon på besök i Falun

Idag hade stans enda riktiga fotobutik, Foto A-Bild, besök av representanter från Nikon Sverige. Hela produktsortimentet stod uppdukat till beskådan och handgripliga tester. Jag tog tillfället i akt att prova:

 

Riktigt trevliga gluggar allihop. Främst är det 70-200 som saknas i kameraväskan. Den skulle definitivt trivas tillsammans med sitt lillasyskon 24-70 som jag använder nästan jämt. Men som kort porträtttele måste man ju ändå säga att 85 mm/1,4 är en guldklimp... Med tanke på priset är dom i och för sig guldklimpar allihop. En sanning som gäller i den här branschen är dock att bra objektiv lönar sig i längden. De behåller sitt värde betydligt bättre än kamerahusen. Ni visste väl förresten att alla Nikons objektiv som nånsin tillverkas fortfarande passar till de moderna kamerorna?


Nej, nu åker en del av innehållet i kameraväskan ut på Blocket och Fotosidan.se så får vi se om något annat trevligt får plats istället!

Etiketter: tester

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln