Logga Konstans

Rix FM Festival och städning i kameraväskan

Lite peppad av förra veckans möte med Nikons representant började veckan med en ordentlig städning av kameraväskan. Ett antal objektiv fick visa upp sig på Blocket och Fotosidan.se och hittade samtliga nya ägare. Fina gluggar, men som används alltför lite med den typ av uppdrag vi har just nu i företaget. Nu blev det plats för en ny ögonsten: Nikon 70-200 /2,8G VRII. Utmärkt service från Hegethorns.se, där jag aldrig tidigare provat att handla. Även dessa skickar med en liten godis vid leverans, precis som Cyberphoto...


Premiärplåtning blev det på Falukalaset och Rix FM Festivalen. Hade inte skaffat något fotopass, utan trängdes på gammalt hederligt sätt mitt bland publiken. Lite mer svårjobbat, men varför göra det enkelt för sig? Bland artisterna fanns på plats: Danny, Tove Styrke, Swingfly, Christian Walz, Ulrik Munther, Loreen och Martin Stenmarck. Plus Rix FM:s egen Fredrik Birging som debuterade(?) som rockstar. Och gjorde det bra. Han gillade tydligen min bild också, för den har han nu som sin profilbild på Facebook ;)

 

Summering: En tung pjäs att hantera, men hur bra som helst. Provade för övrigt att köra hela konsertplåtningen med förinställd tid och bländare (runt 1/320, f/3,5) och lät kameran justera ISO. Kunde ibland bli ISO 200 och ibland över 1000. Spelar ingen roll på Nikon D700, den har ju inget brus i alla fall. Nöjd, nöjd, nöjd. Nu väntar några porträtt och en examensplåtning under kommande veckorna.

 

Ha dé bra, over and out!

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln