Logga Konstans

Diplomerad... :)

Svartvita salongen i Ludvika är en fototävling för fotografer i Dalarna, som i år arrangerades för tionde året. Det lustiga (eller frustrerande) med fototävlingar är att samma bild kan placera sig väldigt olika i olika tävlingar beroende på hur juryn är sammansatt. Nåväl, tycke och smak är alltid subjektiva saker. Det fanns flera bilder som i mitt tycke var fantastiska men ändå inte vann gehör hos juryn.

 

För egen del var ändå resultatet helt ok: Av ca 160 bilder blev drygt 60 uttagna till visning. Samtliga mina fyra var med och tre av dessa blev belönade med diplom. Man kan få plakett också. Det är finare, men någon sådan blev det alltså inte den här gången. Passade på att plåta under prisceremonin med D700:an inställd på ISO3200. Man blir helt fascinerad att det faktiskt går att få bilder i halvdunkel med så bra resultat.

 

Nästa vecka skall det plåtas företagsporträtt både tisdag och torsdag. Sedan är det dags att börja peppa inför Peace & Love-festivalen!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln