Logga Konstans

Och nu blir det reklam...

Såg just att även kampanjen för Skördedagarna i Ludvika kommit ut. En förmiddag i våras plåtade jag både sommarkampanjen och skördedagarna på plats i Galleria Engelbrekt i Ludvika. Så här blev resultatet. Ett roligt samarbete med Unika Ludvika och Landet Reklambyrå. Troligen har vi mer på gång efter sommaren!


I övrigt har det mest varit porträtt ute på företag i Falun och Borlänge. Nästa vecka går i musikens tecken. Peace & Love-festivalen väller in över Borlänge och fyller stan med besökare. Jag har uppdraget att plåta Trigger, som är en konferens under två dagar för musikbranschen. Förutom det kommer det bli en hel del fotografering av festivalen och besökarna. Även lite artister och konserter förstås, men det är inte mitt huvudsakliga uppdrag i år. Det får bli lite av en utmaning att hitta bilder i livet omkring festivalen.


Sedan är det semester på gång. Ett bröllopsuppdrag har jag planerat i i sommar, annars ska jag vara ledig. Vissta ja: en porträttkurs med äventyrliga inslag för den fantastiska fotografen Håkan Olsén hoppas jag ska bli av också... - I så fall återkommer jag garanterat om detta!

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln