Logga Konstans

Veckans kundcase: Solunova Consulting

Solunova Consulting är ett Falubaserat företag som drivs av entreprenören Jonas Gustavsson. Han insåg för några år sedan att turistmål, butiker, och andra företag har mycket att förbättra när det gäller tillgänglighet. Genom att underlätta för kunder och anställda med funktionshinder får man inte bara en ökad attraktionskraft och bättre lönsamhet; ofta får man på köpet en mer lättarbetad och säker arbetsplats för samtliga anställda. Tillgänglighet handlar nämligen inte bara om ramper. En total analys innebär att man går igenom belysning, skyltning, akustik, allergi och andra faktorer som ger en mer lättillgänglig arbetsmiljö. Jonas gör analyser, utredningar och genomgångar med personal t ex om hur man ökar servicen för kunder med olika funktionshinder. -Och ofta kan man höja nivån rejält utan att det kostar en förmögenhet.

Nu behövdes mer bilder till diverse marknadsföringsmaterial, vilket vi självklart gärna hjälpte till med!

Etiketter: företagande

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln