Logga Konstans

Tävlingsresultat och nya tag inför hösten

Så var semestern slut och man börjar hitta tillbaka till normala dygnsrytmer igen. Fast den här sommaren har det varit ganska mycket på fotofronten: Ett event, företagsporträtt, familjeporträtt, produktbilder, annonsbilder och ett bröllop. Bröllop är ganska stora åtaganden, en hel dag plåtning där inget får gå fel, ett oräkneligt antal timmar för urval och redigering, och slutligen förpackning i en snygg leverans. Men stämningen och alla härliga människor man träffar gör att det är värt besväret. Just den här gången råkade fotoföretaget Scandinavian Photo utlysa en tävling som stängde precis när jag hade bilderna klara. Jag chansade med att skicka in en av bilderna och minsann: en andraplats. Jättekul med tanke på att det finns så många fantastiska bröllopsfotografer. Kanske var det inte så många som deltog, vad vet man...

Mer om tävlingen på Scandinavian Photos blogg.
Bilden på Therese är i alla fall tagen i befintligt ljus från ett gammalt fönster, upplättat med en reflexskärm. Fina omgivningar och fin modell -då måste man bara lyckas...


Nu är nästan allt levererat av sommarens små extrajobb. Då kan man kosta på sig att jobba med bilder bara för nöjes skull. Har 20 Gigabyte material från en modell- och porträttkurs ute i naturen som pågick hela helgen. Massor av nya lärdomar och erfarenheter. Men dom bilderna får ni se senare!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln