Logga Konstans

Items By Johanna & Lokal32

Här är en plåtning som nog hamnat lite i skymundan för allt annat jobb. Eller har jag skrivit om den tidigare? Den spännande butiken Lokal32 i Borlänge började sälja en smyckeskollektion från Items By Johanna i våras. Borlängebloggerskan och modellen Amanda Astor fick kämpa några timmar framför kameran med smycken och outfits. Själva smyckena kanske inte syns så väldigt tydligt på bilderna, vi har valt att visa olika stilar och personligheter som kan tänkas attraheras av kollektionen istället för närbilder. Loggan på väggen finns inte där i verkligheten, den är photoshopad i efterhand. Känner ni igen väggen, förresten? Den använde vi senare även till annonsbilden för Lokal32 & Studio32. Härligt med företag som har sådana miljöer att plåta i!

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln