Logga Konstans

Veckans kundcase: Plusgymnasiet

Här är ett lite småkul uppdrag för det nystartade Plusgymnasiet i Falun. På två timmar plåtade vi 40 elever som redan tredje dagen i skolan hade uppgiften att göra en styling på sig själva. Dessutom plåtades porträtt på personalen. Verkligen löpande band och svettigt värre i det lilla studioutrymmet som riggades på plats hos kunden. Men jag tror jag kan säga att vi hade rätt kul ;)

Inga större finesser i fråga om ljussättning hanns med; en stor softbox snett framifrån och en vit HiLite-bakgrund fick bli standarduppsättningen. Använde Nikons 70-200/2,8 som numera är porträttfavoriten när det gäller objektiv. Tung som bly, men det ger väl förhoppningsvis lite armträning på köpet... Eftersom en del elever hade en tydlig idé med sin styling, så har jag jobbat vidare med några bilder och satt in dom i passande reklamsammanhang. Tänkte det kunde vara lite inspiration, både för modeller och fotograf. Förhoppningsvis blir det en fortsättning på vårt lilla samarbete, det vore kul att följa skolans utveckling även i framtiden.

Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln