Logga Konstans

Vi gillar smarta saker!

Det har varit lite glest med bloggandet igen. Mycket jobb är förklaringen. Hösten har börjat i intensivfart, mycket roligt som händer. Både events, porträtt och produktfotograferingar. Och så ser det ut att fortsätta minst en månad till.

Här kommer i alla fall en liten produktrecension. Ibland hittar man produkter som man bara måste älska. Det här stativet från Manfrotto är ett sådant. För det första ett mycket gediget och stadigt belysningsstativ. MEN: det går även att vika på mitten, så att man får ett bomstativ. Sandsäcken som syns på bilden följer med. Perfekt att kunna få stativet ur bild, t ex för att rigga en hårbelysning uppifrån som på vänstra bilden. Eller för en högt placerad softbox rakt framifrån, där stativet inte är i vägen för kameran. Har nu provat det både vid porträttplåtningar och matbilder. Trots sin tyngd är det här ett hjälpmedel som man gärna har med sig.

Etiketter: tester

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln