Logga Konstans

Veckans kundcase: Spintso International

Så har även oktober månad passerat. Tiden går fort när man har roligt, sägs det. Och roligt har vi haft. Senaste veckorna har bjudit på porträttfoto åt tre företag, sammanlagt runt 25 personer i hel- och halvkroppsporträtt. Trend: helkropp är helrätt... Allt fler företag vill ha det istället för vanliga passfotoliknande bilder till hemsidorna. Dessutom två sessioner annonsfoto, som jag nog kommer att återkomma till lite senare i ett blogginlägg när bilderna är officiella. Sedan har vi plåtat lite mat också, men det återkommer jag också till alldeles snart.

Bilden ovan är produktbilder till företaget Spintso International AB, som utvecklar högteknologiska produkter för idrottsdomare. Den här typen av produkter kan vara lite svår, eftersom precis ALLA skavanker syns väldigt tydligt i närbild. Varje dammkorn och varje repa i plasten kommer fram. Dessutom är det en utmaning att sätta ljus på en LCD-display och få tecken bakom glaset att bli skarpa, utan dubbla konturer. Så här blev i alla fall resultatet på deras egen hemsida och på deras tyska agents sida.

 

November ser ut att fortsätta i samma glada anda. Ca 15 företagsporträtt till är inbokade och vi lämnar även anbud på ett nytt, mycket spännande uppdrag.

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln