Logga Konstans

Veckans kundcase: HeidiSnickare

Här är ett av december månads utmaningar: fotografera en stor möbel på plats i snickeriet utanför Falun. Bilderna skulle tas med vit bakgrund för att kunna friläggas och publiceras på hemsidan. Speciellt till detta tillfälle hade vi låtit tillverka en 2,5x5 meter stor bakgrund i PVC-plast. Perfekt att använda i lite skräpiga miljöer; lätt att torka av. Den får vi säkert användning för igen.

Fyra studioblixtar, två för bakgrunden och två för objektet. Lite efterarbete med friläggning, skärpning och färgjustering. Ganska mycket jobb, men det är roligt att kunna hjälpa våra duktiga lokala småföretagare. Till våren ställer Heidi ut på den stora Formex-mässan -Lycka till säger vi!

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln