Logga Konstans

Dalarna Business -Stjärngalan!

Årets maratonuppdrag är slutfört. Under den stora Stjärngalan, som är Dalarnas största näringslivsfest, hade vi liksom tidigare uppdraget att fotografera alla pristagare. Den mobila studion står då uppställd vid sidan av stora svenen i Falu Kuriren Arena och pristagarna blir porträtterade direkt efter att dom mottagit sitt pris. Utrustningen bestod av Lastolite HiLite bakgrund och två softboxar. Ingen rocket science, men ändå en liten utmaning i att dirigera glada pristagare i en miljö med flera hundra gäster till att koncentrera sig på kameran. Kvällen ägnas åt själva plåtningen, medan redigering sker under natten med leverans vid 04.00-tiden för publicering morgonen efter. Lite jobbigt, men man sover gott natten efter...

 

Kvällens artist var bl a Eric Gadd, som gjorde en bra show. Ljuset kunde kanske ha varit lite mer spännande. Man hade ofta en blå strålkastare i ansiktet på artisten, vilket inte var helt vackert.

Annars börjar februari tämligen lugnt; vi tar företagsporträtt denna vecka och bokar även kunder till månadens fasta studiotid den 15 februari. Det finns tider kvar, passa på att boka! Vi riggar då även för helkroppsbilder. 

Etiketter: events företagande

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln