Logga Konstans

Veckans kundcase: Headlight AB

Här är delar av IT-företaget Headlight AB:s ledningsgrupp. Företaget har kontor i Borlänge, Örebro och Västerås. Vi diskuterade hur man skulle kunna åstadkomma enhetliga bilder, gärna tagna i samband med deras logotype, trots att man har medarbetare utspridda på flera platser. Mitt förslag till lösning blev detta; Alla personer fotograferas mot vit bakgrund. Då finns en samling bilder som enkelt kan användas i alla sammanhang. Sedan levererade jag en bearbetad version, där loggan lagts till i efterhand. På så sätt blir man oberoende av var och när bilden tas. Enkelt, stilrent och flexibelt, precis som kunden ville ha.

Utrustning som använts:

  • Lastolite HiLite bakgrund
  • 4 st Elinchrom studioblixtar
  • Softboxar från Elinchrom (huvudljuset är en octa 135 cm)
  • Nikon D700 + 70-200 2,8 VRII (bländare 8-9)
Etiketter: porträtt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln