Logga Konstans

Veckans kundcase: Makeoverbook

Makeoverbook Europe AB är ett Faluföretag som lanserat ett helt nytt koncept med inspirationsprodukter för frisörbranschen. Konceptet bygger på att visa vilken potential som finns hos alla oss vanliga människor när en skicklig frisör får fria händer.

Modellerna stylas både till vardags och fest. För att med hår, makeup och kläder se en ny möjlighet till en variation i frisyr/stil och att få inspiration till "ett vackrare jag" och våga göra en förändring.
MakeOverbook har skapats av Malin och Charlotte, som båda har många års erfarenhet av frisörbranschen.
- Vi känner en stor saknad av inspirerande frisyrböcker som får kunden att förstå helheten både genom färg och form.

Boken finns även i digital upplaga, i form av en fotoram som exponeras framför kunden och visar ett exklusivt bildspel. Förutom modellbilderna, visas också ett antal annonser. Genomslaget för dessa annonser är enormt, man räknar med att bilderna visas för ca 100 000 personer i hela Sverige varje månad! 

I dagarna skickas bok nr 3 ut till företagets kunder. Vi hade nöjet att plåta några av modellerna i boken.

Vill du också ta chansen att vara med i boken? Prata med din frisör! Alla landets frisörer kan skicka in bidrag och vara med i urvalet. Det ni behöver göra är att ta en bild före "förvandlingen" och sedan låta frisören använda sin kreativitet och yrkesskicklighet och göra underverk. Om ni sedan kontaktar oss, så sköter vi den slutliga fotograferingen!

Etiketter: företagande

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln