Logga Konstans

Veckans kundcase: Samsara

Inläggen har inte haglat så tätt den sista tiden, precis. Det har varit desto mer aktivitet i produktionen istället. Vi har slutfört en del uppdrag och även påbörjat nya. Konsultjobben skriver vi som vanligt inte om av sekretesskäl, men här är i alla fall ett av vårens små uppdrag. Salong SamSara i Falun behövde interiörbilder som på ett stämningsfullt sätt visar de tjänster som erbjuds. Även om vi hade en del studioljus med ut på uppdraget, så blev det mesta kvar i väskan; här var det naturligt ljus och långa slutartider som gällde för att behålla stämningen. I sådana fall är stativet den bästa utrustningen.

I övrigt har det varit mest företagsporträtt, lite barn/familj och någon utomhussession. Nu börjar det bli säsong för fina bilder ute i naturen. Flera spännande projekt är under planering, så vi lär inte gå sysslolösa den närmaste tiden!

 

På tekniksidan kan vi bara konstatera att Nikons nya kameramodeller D4 och D800 får fin kritik och väcker habegär... Långa kötider för leverans, men eftersom vi är registrerade i NPS, Nikon Professional Services så har vi viss förtur om det nu blir aktuellt med investeringar. D800 ger bildfiler i 36 megapixels, så det ger ju möjlighet att leverera rejält stora förstoringar!

Etiketter: reklam

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln