Logga Konstans

Hösten är här!

Jag vet, det är skralt med uppdateringarna nu... Vi skäms, men det är väldigt mycket som pockar på uppmärksamhet efter semestern. Här är i allafall några bilder från en av sommarens bildprojekt "Quasi una Fantasia" som plåtades i ett skogsparti utanför Falun. Gamla pianon som ingått i ett konstprojekt och stått utomhus sedan förra året utgjorde perfekt rekvisita för denna balettsession. Vi valde ett naturligt kvällsljus som lättades upp av en extra liten blixt i en sk beautydish (i princip en silverfärgad parabol som ger mjukt men ändå krispigt ljus.) Mitt huvudsyfte var att skapa ett bildspel med musiken från Beethovens Månskenssonaten. Bildspelet är klart, men inte officiellt riktigt ännu. Först ska juryn i två tävlingar bedöma det, sedan utlovas en länk till Youtube!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln