Logga Konstans

En rivstart på 2013!

Nu har vi startat det nya året på allvar. Januari inleddes med modellfotografering, för att fortsätta med annonsjobb, porträtt och sedan avslutas med uppdraget att ta de officiella pristagarbilderna under den stora Stjärngalan i Falun. Vi får väl återkomma med lite bildexempel efter hand. Dessutom finns en del nya produkter att recensera, bl a den intressanta ljusmätaren Gossen Digisky, som inte bara mäter ljuset, utan dessutom kan styra Elinchroms studioblixtar. Mycket användbart!

Stjärngalan är väl årets uppdrag med mest obekväm arbetstid: Bildleveransen skedde kl 03.00, bara några timmar efter att pristagarna gått av scenen... Men det är roligt att vara med och föreviga Dalarnas största näringslivsevent!

Etiketter: events

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln