Logga Konstans

Produkttest: HoodLoupe 3.0

Hoodman HoodLoupe 3.0
Ibland hittar man saker som är värda varenda krona. Vi känner igen situationen: fotografering i strålande solsken. För att veta vad som fastnat på minneskortet försöker man förgäves se på den lilla displayen på kamerans baksida. Som gör sitt bästa för att konkurrera med solen och visa en liten bild. Fyra bröllop och en studentmottagning under denna sommar bjud på exakt detta väder. Först när man kommer hem ser man i lugn och ro resultatet av dagens arbete.

Här är en smart pryl som löser problemet! En gummiblåsa som man håller mot displayen. Bilden syns perfekt. Dessutom kan man justera skärpan för att kompensera för eventuellt eget synfel -inga läsglasögon behövs alltså längre. Helt perfekt. HoodLoupe ligger numera alltid i kameraväskan. Finns i lite olika varianter, och jag shoppade min hos Scandinavianphoto.se. Finns säkert kinesiska varianter billigare på ebay också, men den här vet jag håller kvalitet och rekommenderar gärna.
Betyg: 5/5
Etiketter: tester

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln